|
wymarzona podróż |
| Autor |
Wiadomość |
Luka1504

|
|
Wysłany: 2009-02-27, 12:19
|
|
|
| Racja. Zapomniałem o Czarnobylu. Masz rację nazywając je "Miasto Duchów". |
_________________ Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć:
my wybrańców garść,
...kompania braci
Henryk V
William Szekspir |
|
|
|
 |
Raven

Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 25 Sty 2009 Posty: 393 Skąd: Manchester
|
|
Wysłany: 2009-03-31, 15:47
|
|
|
A mi sie nigdy nie marzyły egzotyczne kraje, plaże i palmy. Chybabym padła z nudów, pozatym nie lubię upałów.. Marzy mi się za to podróż na Alaskę.. Albo ewentualnie do Laponii Najlepiej gdzieś w północną część.. Too jest dopiero frajda |
_________________ Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami - Patrick Süskind |
|
|
|
 |
wielkinieznajom
Stażysta 
 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 188 Skąd: Podkarpackie
|
|
Wysłany: 2009-04-01, 15:53
|
|
|
| Raven napisał/a: | | Najlepiej gdzieś w północną część.. |
Antarktyda |
|
|
|
 |
kurzajka

|
|
Wysłany: 2009-04-01, 18:16
|
|
|
Karaiby
Nie, szczerze powiedziawszy to nie mam takiego miejsca, do którego szczególnie chciałabym jechać. Mieć milion dolarów, jechać do Las Vegas, wszystko przegrać w kasynie, zapomnieć, rano obudzić się przy boku przystojniaka... a nie, nie, nie, wróć, miałam radować się swoją samotnością.
Więc zostaję w Polsce, zresztą nie mam miliona do przegrania w kasynie.
Ale jest jedna podróż, o której marzę, jakbym miała trochę pieniędzy. Wysłać moich rodziców do Rosji, o czym moja mama od dawna marzy. Bardzo chciałabym ją tam wysłać, w podziękowaniu za wszystko...
A podczas ich dłuuuugiej nieobecności zaprosić do siebie znajomych!!!!!!
Hehehehe, kiedyś tak zrobię! |
_________________ Grawitacja to nałóg, z którym ciężko zerwać. |
|
|
|
 |
Kiszkun

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 1032 Skąd: z nienacka
|
|
Wysłany: 2009-04-02, 18:37
|
|
|
| kurzajka napisał/a: | | Wysłać moich rodziców do Rosji, o czym moja mama od dawna marzy |
Dla mnie dziwne marzenie, w Rosji chyba tylko Moskwę bym mógł zwiedzać, ew. Petersburg, tam jest zimno, dla mnie za zimno Z drugiej strony wsiąść do pociągu i jechać przez całą Rosję to fajne przeżycie, do tego te ich trunki Każdy lubi co innego |
_________________ Zawsze jest zabawnie dopóki nie stanie się krzywda, dopiero potem jest ODJAZD!!!!
Lubię cycki
 |
|
|
|
 |
Raven

Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 25 Sty 2009 Posty: 393 Skąd: Manchester
|
|
Wysłany: 2009-04-02, 21:06
|
|
|
| wielkinieznajom napisał/a: | | Raven napisał/a: | | Najlepiej gdzieś w północną część.. |
Antarktyda | Czemu nie Uwielbiam zime.. |
_________________ Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami - Patrick Süskind |
|
|
|
 |
kasienkaa

|
|
Wysłany: 2009-04-18, 04:59
|
|
|
| Ja chetnie wybralabym sie do Tanzanii. Może ktos byl? Albo tez chcialby sie wybrac? |
|
|
|
 |
ffranciszekk

|
|
Wysłany: 2009-09-25, 16:34
|
|
|
Karaiby i Grecja moje marzenie od dawna mam nadzieje że w przyszłym roku spełni się któreś z nich |
|
|
|
 |
cube

|
|
Wysłany: 2009-09-27, 15:58
|
|
|
mi się marzy Egipt i w następne wakacje mam zamiar to marzenie zrealizować, ze znajomymi wypatrzyliśmy obóz dla osób w naszym wieku [Ok-tours 18-25lat] i teraz zostało tylko zbieranie pieniędzy...zwiedzanie plus wylegiwanie się na plaży, czego chcieć więcej |
|
|
|
 |
niskoteka

|
|
Wysłany: 2009-09-27, 18:39
|
|
|
A moja wymarzona podróż to objechanie całej Europy moim vanem. Spałabym w aucie i obejrzała wszystkie ciekawsze miejsca... Następnym razem pojechałabym na objazd Ameryki Pn i Pd |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|