|
A co sądzicie o Świadkach Jehowy...? |
| Autor |
Wiadomość |
Kiszkun

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 1032 Skąd: z nienacka
|
|
Wysłany: 2009-03-28, 23:34
|
|
|
| Zibi napisał/a: | | Jehowa,czy Jahwe to imię Boga..piszcie je z dużej literki..Przecież to podstawa ortografii.. |
Jechowa to imię Boga? Nie mógł się nazwać jakoś bardziej męsko(chyba że to kobieta, nie wiem więc pytam)
| Sciana91 napisał/a: | | Raz zaczepiło mnie i moich ziomków w busie jak z meczu wracaliśmy no i byliśmy podpici trochę. Wysiadamy a oni ciągle idą z nami i pie..dolą kacaboły. Jeden z nich złapał za ramię i pociągnął do tyłu mego ziomka w celu zatrzymania go. To się dla nich nie przyjemnie skończyło... |
Co się stao? Chcę przeczytać co może podpita młodzież zrobić z ludźmi chcącymi nawrócić tą młodzież na drogę pokoju, prawdy i dobroci. Kto wam kupił alkohol, miał jakieś nieprzyjemności z tego powodu że złamał prawo? Czekam niecierpliwie na odpowiedź |
_________________ Zawsze jest zabawnie dopóki nie stanie się krzywda, dopiero potem jest ODJAZD!!!!
Lubię cycki
 |
|
|
|
 |
ducza11

Wiek: 12 Dołączyła: 28 Sty 2009 Posty: 564 Skąd: z dołu mapy
|
|
Wysłany: 2009-03-28, 23:40
|
|
|
Nie przeszkadza mi ich religia, ale wkurza mnie, kiedy namawiają do zmiany wiary, tak jak napisał Kiszkun:
| Kiszkun napisał/a: | | nie powinni się wtrącać w sprawy innych ludzi. |
Każdy został wychowany w takiej wierze, w jakiej został. Jeżeli ktoś jest chrześcijaninem/Jehowym/wychowanym w innej wierze, to wyłącznie jego sprawa. |
_________________ ,,Co masz zrobić dziś, zrób jutro".
A czym jest dzisiaj, jeśli nie wczorajszym jutrem?
|
 |
grzechu1990
(^,-) 
 Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 1203 Skąd: z kątowni
|
|
Wysłany: 2009-03-29, 10:10
|
|
|
| Tylko, oni mają coś takiego, tak jak u nas jest przykazanie miłości bliźniego, to u nich muszą nawracać na swoją religię "zagubionych" ludzi. To naturalne, każdy będzie uważał, że jego religia jest tą jedyną. Tak samo jak ty uważasz. Tylko oni robią to w bardziej natrętny sposób, ale co ciekawsze już nie jednego przekonali. Być może, dla niektórym bardziej odpowiada Jehowa, bo po prostu jest wycięte co nieco z Biblii. |
_________________ Your Music Your Life ;] |
|
|
|
 |
Sciana91

|
|
Wysłany: 2009-03-29, 22:24
|
|
|
A co się miało stać?;p
Raz w łeb i się odczepili. I od tamtego momentu jestem do świadków źle nastawiony. |
_________________ Być może wielki powrót! |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|