|
Black Eyed Peas |
| Autor |
Wiadomość |
ducza11

Wiek: 12 Dołączyła: 28 Sty 2009 Posty: 564 Skąd: z dołu mapy
|
|
Wysłany: 2010-03-25, 08:47 Black Eyed Peas
|
|
|
Co sądzicie o Black Eyed Peas? Ja uwielbiam ich muzykę - do czwartej płyty. Moim zdaniem zmiana stylu to zły pomysł. Nie podoba mi się płyta "The E.N.D.", to, że tak się zmienili. No, ale każdy ma swój gust. A wy jak myślicie? |
_________________ ,,Co masz zrobić dziś, zrób jutro".
A czym jest dzisiaj, jeśli nie wczorajszym jutrem?
|
 |
BrandOfHeroine

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Lut 2009 Posty: 438 Skąd: Glitterland
|
|
Wysłany: 2010-03-25, 13:38
|
|
|
Muszę się zgodzić, zmiana stylu nie wyszła im na dobre A tak to nawet lubię ich muzykę |
|
|
 |
grzechu1990
(^,-) 
 Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 1203 Skąd: z kątowni
|
|
Wysłany: 2010-03-25, 19:48
|
|
|
| ja mogę słuchać wszystkich płyt oprócz tej ostatniej(niestety) |
_________________ Your Music Your Life ;] |
|
|
|
 |
BrandOfHeroine

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Lut 2009 Posty: 438 Skąd: Glitterland
|
|
Wysłany: 2010-03-29, 14:06
|
|
|
Gdzieś dzisiaj czytałam, że Black Eyed Peas zwyciężyli w kategorii ''Najlepszy zespół'' na Kids Choice Awards 2010 |
|
|
 |
ducza11

|
|
Wysłany: 2010-03-31, 22:04
|
|
|
| BrandOfHeroine napisał/a: | | Gdzieś dzisiaj czytałam, że Black Eyed Peas zwyciężyli w kategorii ''Najlepszy zespół'' na Kids Choice Awards 2010 |
Super
Wracając do tematu. Nie mam na myśli, że ich nowa płyta jest tragicznie zła. Da się tego słuchać, o ile ktoś lubi taką muzykę - akurat ja za nią nie przepadam. Ale ten styl jakoś do nich nie pasuje. Wolałam inne rytmy w ich wykonaniu |
|
 |
ducza11

|
|
Wysłany: 2010-07-25, 14:39
|
|
|
Taaak... teraz już oficjalnie na mojej liście ulubionych zespołów Black Eyed Peas zostali zepchnięci na drugi plan, a ich miejsce zajął System of a Down. Z niesmakiem patrzyłam na tę radykalną zmianę stylu BEP. Z fajnej, dającej się lubić, przyjemnej dla ucha muzyki zrobili popowo-elektroniczną ciapkę, której aż przykro słuchać. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny - wystarczy zerknąć na starsze zdjęcia Black Eyed Peas i porównać je z aktualnymi, aby zobaczyć, że to już nie te same ,,czarnookie fasolki". Ich najnowsza płyta jest zatytułowana ,,The E.N.D.", czyli ,,The Energy Never Dies" - a nich energia właśnie umarła, ta energia charakterystyczna dla BEP. Zastąpiła ją całkiem nowa, tak do nich niepasująca. Ogółem - zepsuli sobie muzę i tyle. |
|
 |
grzechu1990
(^,-) 
|
|
Wysłany: 2010-07-25, 21:15
|
|
|
| ducza11 napisał/a: | | wystarczy zerknąć na starsze zdjęcia Black Eyed Peas i porównać je z aktualnymi | tak, Fergie przerobiła sobie biust, a will.i.am nos |
|
|
|
 |
ducza11

|
|
Wysłany: 2010-07-26, 16:14
|
|
|
| grzechu1990 napisał/a: | ducza11 napisał/a:
wystarczy zerknąć na starsze zdjęcia Black Eyed Peas i porównać je z aktualnymi
tak, Fergie przerobiła sobie biust, a will.i.am nos |
Miałam na myśli styl ubierania... A o operacji nosa Willa pierwsze słyszę |
|
 |
Kiszkun

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 1032 Skąd: z nienacka
|
|
Wysłany: 2010-07-26, 19:11
|
|
|
| Moim zdaniem słabe zespół, powinien się rozpaść chociaż jest lepszy od Pudzian Band |
_________________ Zawsze jest zabawnie dopóki nie stanie się krzywda, dopiero potem jest ODJAZD!!!!
Lubię cycki
 |
|
|
|
 |
grzechu1990
(^,-) 
|
|
Wysłany: 2010-07-27, 10:06
|
|
|
| ducza11 napisał/a: | A o operacji nosa Willa pierwsze słyszę | strzelałem czyli z biustem Fergie trafiłem
| Kiszkun napisał/a: | | Moim zdaniem słabe zespół, powinien się rozpaść | A jak się nie rozpadną to będzie z nimi jak z Małyszem, od czasu do czasu jakiś lepszy odlot
To samo jest z Pink. porównajcieTO z TYM jest różnica |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|