|
Iphone 3G |
| Autor |
Wiadomość |
mariolka90

|
|
Wysłany: 2009-09-11, 11:46
|
|
|
| Ja się właśnie zastanawiam nad http://www.lucasgsm.pl/ip...d=IPHONE+3G+8GB . Sprzedałam starego fona i chciałabym kupić to cudeńko. Nie jestem jakimś ekspertem w dziedzinie telefonii, ale jak tak czytam o tych wszystkich bajerach, to bardzo napaliłam się na tego tela. Dzwoniąc do nich zapewniono mnie że to bardzo dobry wybór (pan z którym rozmawiałam miał anielską cierpliwość do moich pytań), ale ja wolę usłyszeć opinie użytkowników. Co sądzicie? Warto dać za niego tyle kasy? |
|
|
|
 |
BrandOfHeroine

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Lut 2009 Posty: 438 Skąd: Glitterland
|
|
Wysłany: 2009-09-13, 10:59
|
|
|
| mariolka90 napisał/a: | | Co sądzicie? Warto dać za niego tyle kasy? |
Mam już dosc dlugo i jestem w 1000 % zadowolona! Polecam, na prawdę warto |
|
|
 |
grzechu1990
(^,-) 
 Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 1200 Skąd: z kątowni
|
|
Wysłany: 2009-09-13, 17:07
|
|
|
| BrandOfHeroine napisał/a: | | jestem w 1000 % zadowolona! | Ja tam nigdy nie przekroczyłem 100% zadowolenia, to tak jak by był spirytus 1000%<--->nie do osiągnięcia |
_________________ Your Music Your Life ;] |
|
|
|
 |
mariolka90

|
|
Wysłany: 2009-10-30, 16:03
|
|
|
No i jestem szczęśliwa posiadaczką tego telefoniku. Zgadzam się z Wami w 100% warto wydać na niego tyle kasy , nie szukałam nawet nigdzie indziej tylko zamówiłam na lucasgsm.pl . Przysłali szybciutko i póki co jestem na etapie odkrywania jego wszystkich, niezliczonych funkcji, co chwilę wpadam na coś nowego
Dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|