|
Radio Ojca Tadzia |
| Autor |
Wiadomość |
Kiszkun

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 1032 Skąd: z nienacka
|
|
Wysłany: 2009-02-27, 18:35
|
|
|
Dzisiaj w pracy zadzwoniliśmy z kumplami do instytucji propagującej wiarę, do radia maryja prosząc o piosenkę "chrześcijanin tańczy", niestety nie było odzewu, zostaliśmy poproszeni o nie robienie sobie "jaj" i nie dzwonienie więcej. Po takim przeżyciu w moim młodym umyśle jest mętlik, nie wiem czy wierzyć skoro posłańcy Jezusa mnie tak potraktowali |
_________________ Zawsze jest zabawnie dopóki nie stanie się krzywda, dopiero potem jest ODJAZD!!!!
Lubię cycki
 |
|
|
|
 |
Juice

Wiek: 23 Dołączył: 24 Lut 2009 Posty: 152 Skąd: Wrocław-Ostrzeszów
|
|
Wysłany: 2009-02-27, 18:56
|
|
|
Zapomniałeś na początku dodać informacje, że nie wiesz co z czekiem zrobić dla Ojca Dyrektora? |
|
|
|
 |
Kiszkun

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 1032 Skąd: z nienacka
|
|
Wysłany: 2009-02-27, 19:22
|
|
|
| Juice napisał/a: | Zapomniałeś na początku dodać informacje, że nie wiesz co z czekiem zrobić dla Ojca Dyrektora? |
Jak słuchaliśmy przez chwilę audycji tej sekty to nie mogliśmy ze śmiechu wytrzymać, ludzie dzwonią i modlą się całymi rodzinami do słuchawki hehe, życie by oddali za wielką rodzinę radia maryja a Rydzyk ma ich gdzieś, aby tylko na koncie się zgadzało. Polska to ciemnogród najgorsze że moja babka jest taka sama i ona słucha tylko ojca dytkatota, nic do niej nie dociera, a my będziemy dzwonić do skutku aż będziemy na antenie i przekażemy "pozdrowienia" dla Rydzyka. |
_________________ Zawsze jest zabawnie dopóki nie stanie się krzywda, dopiero potem jest ODJAZD!!!!
Lubię cycki
 |
|
|
|
 |
Juice

Wiek: 23 Dołączył: 24 Lut 2009 Posty: 152 Skąd: Wrocław-Ostrzeszów
|
|
Wysłany: 2009-02-27, 19:50
|
|
|
| To jak już zrobiliśmy takie OT, to w jakimś dokumentalnym programie o rydzyku czy imperium były podawane przykłady kiedy to dziadek, któremu wiodło się znakomicie oddał całe mieszkanie i trochę kasy na radio (które)maryja. Coś mu później tam nie poszło w życiu napisał z prośbą o pomoc do radia no i cóż.... przykro się zdziwił - często słyszę, że stare babcie marudzą jakie to życie ciężkie jak mało kasy, a z każdej emerytury te 100-300zł się znajdzie.... |
|
|
|
 |
anka1221

|
|
Wysłany: 2009-03-01, 18:37
|
|
|
to się nazywa fanatyzm ,dzisiejsi starsi ludzie są związani z kościołem,nasze pokolenie pomimo starości nie będzie się uganiać za takimi ,,przewodnikami wiary"-bynajmniej nie tak,a naszym dziadkom i babkom trzeba dać spokój żadne z naszych argumentów i tak nie dotrą a jeszcze jest możliwość że się narazimy na zwyzywanie od bezbożników |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|